dimecres, 16 de març del 2011

El Barrum

Va néixer ara fa uns quatre anys una nit d'hivern. Hi vaig ser present en el part de la seva mare, la Nina, i en pocs dies ja m'hi vaig enamorar. Des de llavors, s'ha convertit en el meu company inseparable i no podria concebre la meva vida sense ell.  La seva necessitat de mi en commou i desperta el millor de mi. Li parlo, li explico les meves coses, i ell em mira com si ho entengués tot. A vegades, com diu la meva mare, nomes els faltaria parlar. Pel matí, quan m'aixeco, ell ni tant sols es mou del seu lloc però segueix tots els meus moviments amb la mirada i, una vegada veu que agafo la jaqueta, ja el tinc a la porta movent la cua i llest per fer la primera sortida del dia.
La meva arribada a casa sempre es converteix  amb una gran festa i això fa que jo em senti la persona més especial del mon en aquell moment. Be, en realitat, sempre em sento especial al seu costat perquè soc conscient de que per ell, jo, ho soc tot.
Quan som a casa, cadascun fa la seva vida, tranquilament, sense interferències, i quan estem en habitacions separades, de tant en tant, ell treu al cap i em mira com dient, ets aquí, i després torna al seu lloc.  I això, a mi, m'encanta !! Per ell he de organitzar horaris, viatges i sortides de manera que ell no quedi mai desatès, però la seva existència en la meva vida ha estat un regal Preciós. Es el meu gos. El meu Barrum. I l'estimo.

diumenge, 13 de març del 2011

Despertar

Com cada matí arriba aquell moment en que el despertador trenca el meu son i, sense quasi be ni pensar-hi, em trobo sota una pluja d'aigua que, mica en mica, fa que torni a ser jo mateixa. Poc a poc deixo que llisqui per tot el meu cos mentre desperto de nou a la vida, gaudint d'aquest instant preciós.   Torno a ser conscient dels meus braços, del meu coll que s'enfila cap amunt cercant aquella caricia que llisca per tot el rostre i, mica en mica, en vaig desprenent de les ombres de la nit. Ensabono els meus cabells i deixo que la pluja d'aigua esborri, suaument, les rastres d'un son profond. Em deixo portar per las sensacions, deixant que noves energies m'envoltint i em carreguin de vida. Es un moment màgic, un moment unic. El despertar de nou a la vida.. a punt per començar un nou dia.